Top

Retourneren / Annuleren

Herroepingsrecht

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons te retourneren, conform de eventueel door ons verstrekte instructies. Gelieve de verpakking niet te beschrijven, beplakken en/of op andere wijze te wijzigen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan van de Moeshoek Meebestelservice te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het onderstaande formulier invullen en versturen. Wanneer het product/de producten in goede orde door ons retour is ontvangen, zullen wij het verschuldigde orderbedrag inclusief verzendkosten* binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Onze webwinkel is gevestigd in Duitsland. Let op dat u de zending voldoende frankeert (priority mail). Het adres waar u uw bestelling naar kunt retourneren staat vermeld op het retourformulier.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Wij adviseren daarom altijd de originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer (deels) kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. U dient zelf zorg te dragen voor transport van de retourzending. Wij adviseren u daarom altijd voor een verzendbewijs te zorgen.

Uitzonderingen retourneren

In sommige gevallen kunt u artikelen niet retourneren, zoals katerbroekjes. Indien dit het geval is, staat dit onderaan de productpagina van het door u gekochte artikel vermeld.

 

*Indien u slechts een deel van uw bestelling retourneert, worden de verzendkosten niet naar u teruggestort.

Retour procedure

  1. Vul onderstaand formulier volledig in en klik op versturen
  2. Verpak de retourzending in deugdelijke verpakking (bijvoorbeeld bubbeltjesenveloppe of stevige doos)
  3. Adresseer de retourzending aan het in onderstaande retourformulier vermelde adres
  4. Vermeld uw naam, adres en het bestelnummer als afzenderadres op de verpakking van de retourzending
  5. Frankeer de retourzending
  6. Verstuur de retourzending per post (met verzendbewijs indien u later aan wilt kunnen tonen dat u de zending retour heeft gestuurd)

Annuleren vóór verzending

Wanneer u nog voordat uw bestelling naar u is verzonden de aankoop ongedaan wilt maken, dient u dit kenbaar aan ons te maken binnen 14 dagen na bestelling.
Annulering is enkel mogelijk via onderstaande formulier of per email. Wanneer u verzuimt binnen 14 dagen na uw bestelling te annuleren en uw betaling is niet binnen 14 dagen op onze bankrekening bijgeschreven, brengen wij u € 0,31 administratiekosten in rekening.


Formulier herroeping aankoop

Aan:
van de Moeshoek Meebestelservice
Adorfer Str. 20
D-49828 Georgsdorf
Duitsland
info@catcessoires.eu

Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten/diensten:
Feedback:
Help onze diensten te verbeteren door een reden te geven, dit is niet verplicht.