Top

Katerbroekjes

Katerbroekjes zijn bedoeld om de sproeiende kater die het grootste deel van de dag in het katerverblijf doorbrengt een moment in huis te gunnen. Deze 'design' broekjes zijn speciaal ontwikkeld voor katten en zo ontworpen dat de kat er zonder problemen zijn grote boodschap mee kan doen.
Er is een keuze te maken tussen twee modellen: een string model en een klassiek model.

De string is een model zonder rugpand, waarbij langs elke kant van de staart een zeel wordt geleid die aan een lus op de rugzijde samen worden geknoopt. Bij dit model is er keuze tussen twee soorten sluitingen: klittenband of een metalen gespje.

Het klassiek model is een model met rugpand, waarbij het broekje via klittenband rond de staart wordt gesloten. 
Voordeel van dit model is dat het iets gemakkelijker aan te trekken is en met name bij de kleine maten (S, M en vaak ook nog L) mooier om het onderlijfje blijft zitten.
De grootte van het staartgat is bij dit model slechts in geringe mate in te stellen, met als gevolg dat het niet bij alle katten voor de volle 100% gegarandeerd is dat de grote boodschap vlekkeloos verloopt.

Let op bij showkatten: omdat er door het rugpand contact is met een groter deel van de vacht, is er bij veelvuldig gebruik wel meer risico dat de vacht op de onderrug wat minder mooi wordt dan bij de strings.

Om hygiënische redenen kunnen katerbroekjes niet worden geruild.

maattabel PDF document
gebruiksaanwijzing string
Katerbroekje 'Made by Rietje' - geel satijn

Katerbroekje 'Made by Rietje' - geel satijn

€ 13,55